Antalya İç Mimarlık Villa Tasarımı

Antalya İç Mimarlık Villa Tasarımı

Villa tasarım aşamasında en önemli süreç iç mimari tasarım ve uygulama aşamasıdır. Antalya iç mimarlık ofisi olarak faaliyet gösteren Nox Project villa tasarımınız konusunda sizlere iç mimari tasarım hizmeti vermektedir. Victor Hugo, “Plan yapılmadığında, zamanın kullanımı yalnızca tesadüflere bırakılırsa, yakında kaos hüküm sürecektir” demişti. Kesinlikle haklıydı! Planlama ve tasarım aşaması, genellikle inşa edeceğiniz evinizin sonunda hayallerinizi gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceğini belirler.

Bir villa tasarlamanın ilk adımları:
Birincisi: Yaşamak istediğiniz doğru yeri bulun:
İstediğiniz villa tasarımı için uygun alan ve lokasyonu seçmeniz gerekmektedir. En önemli adımlardan birisi olan bu madde hayalinizdeki evin gerçekleşmesinin ilk adımıdır. Arsa seçerken mutlaka kendi bütçenize göre seçmeniz gerekmektedir. Eğimli veya yeraltı suyu içeren arazilerden uzak durmanız gerekmektedir. Aynı zamanda yola yakınlığı, hastane veya okul gibi kamu hizmetlerine yakın alanlar tercih meselesi olabilir.

İkincisi: Satın alma işleminden sonra, mal sahibi olarak sınırları, sokakları, mekanlarını ve arsa yapı izinlerine özgü herşey doğrulanmalıdır.

Üçüncüsü: Bir mühendislik ofisine gitmek:
Tasarım sürecini, mühendislik planlarını yürütmek ve teknik şartnamelerin yapımı ile ilgili her şeyi belirlemek ve onaylanan şartnamelere göre izlenmesi gereken adımları belirlemeniz gerekmektedir.

Antalya İç Mimarlık Villa Tasarımı ve Proje Aşaması

Antalya İç Mimarlık ofisi olan Nox Project, villa tasarımı ve proje aşamalarında sizlere son derece profesyonel bir hizmet vermektedir. Villa tasarımı ve proje aşamasında ilk olarak uygulanması gereken yerleşim planının detaylı olarak hazırlanması ve tesisat yerlerinin belirlenmesi olacaktır. Sonraki aşama ise 3D olarak gerçeğe yakın görünüşlerin hazırlanması gerekmektedir. Sürekli olarak yaşam alanınız olarak kullanacağınız için villa tasarımınızın acele edilmiş ve kalitesiz bir proje olmasını istemeziniz. Zevkinize ve bütçenize uygun yaşam tarzınıza göre tasarlanmış iç mimari projesi Nox Project gibi profesyonel firmalar tarafından hazırlanması gerekmektedir.

Konyaalatı İç Mimarlık Villa Tasarım Maliyeti

Yapılacak olan iç mimari tasarıma kullanılacak malzeme ve ürünlerin bir sınırının bulunmamasına göre villanızın iç mimari uygulama maliyeti bütçenizi aşabilir. Bu nedenle bütçe kısıtlamanız var ise kullanılacak ürünler özenle seçilmelidir. Tasarım öncesinde bunun belirtilmesi önem arz etmektedir. Konyaaltı iç mimarlık ofisi Nox Project bütçenize uygun olacak şekilde hayallerinizdeki villayı sizin için tasarlayabilir.

Antalya İç Mimar Ofisi “Nox Project”

Antalya’da hizmet veren iç mimar ofisi Nox Project, villa tasarımınız için gereken tüm planlamayı yapar ve profesyonel kadrosuyla hazırlar. Hayallerinizdeki evin gerçeğe dönüşmesi için en önemli aşamalarından birisi olan tasarım ve modellemeyi profesyonel ellerde yapılması çok önemlidir. Nox Project, villa tasarımınızda kullanılacak malzeme, renk ve doku özelliklerine bütçenize göre sizin için dikkat etmektedir. Kaliteli bir villa tasarımı için tüm adımlar dikkatle düşünülmesi gerekmektedir.

Antalya İç Mimarlık Tasarım Süreci Farkları

İç mimari tasarım süreci, genel olarak istek ve ihtiyaçlarınızın orantılı bir şekilde dengelenmesinden oluşur. Belirli kısıtlara göre en olumlu çözüm yoluna karar verir, çözüm odaklı bir model sunar. Zevkinize göre hazırlanacak olan detaylarda bütçe ve isteklerinizide göz önünde bulundurur. İç mimari tasarım, yaşam şeklinizi yansıtacak bir hedef ile alanında profesyonel firmalarda hazırlanmalıdır.

YAZIYI PAYLAŞ:

Mesaj Gönder
Merhabalar, size nasıl yardımcı olabiliriz?