Cen Office

CLIENT: MEHMET CEN | TYPE: OFFICE
LOCATION: SİDE | YEAR: 2016 | SCALE: 40 M2

╱  The conception of design
Side Liman Restaurant’ın Yöneticisi için tasarlanan ofise, bölgeye özgü mimari modernleştirilerek uyarlandı. Burası için kullanıcı odaklı bir ofis diyebiliriz. Tasarım,uzun ve rahat bir çalışma ortamına teşvik ediyor. Aynı zamanda kullanılan renklerdeki yumuşak geçişler ofise romantik hava katıyor. Ofisin kapısı açıldığında yöresel bir kilim üzerine konumlandırılan orta masa davetkar bir hava katıyor. Kalabalık misafirler veya uzun soluklu toplantılar için 4 metre uzunluğunda olan kanepe özel olarak yaptırıldı ve cumbanın içine oturtuldu. Cumbanın sağına ve soluna yapılan gömme dolaplar hem yer kaplamıyor hem de görsel bütünlüğü sağlıyor. Çalışma masası restoranı rahatça gören pencerenin önüne yerleştirildi. Masanın arka duvarına uygulanan tuğla ve duvar aplikleri burayı dahada özelleştirdi. Zeminde ve tavanda kullanılan ahşaplar mekana derinlik katarak ofisi daha geniş gösterdi. Hem kanepeden hem çalışma masasından rahatça görülen tv ünitesi ise duvar kağıdı ile kaplandı. Aydınlatma olarak ray spot ve tavanda led bantlar kullanıldı.

ofis tasarımı manavgat nox mimarlıkmanavgat ofis tasarımı nox mimarlıkmanavgat ofis tasarımı nox mimarlıkmanavgat ofis tasarımı nox mimarlıkmanavgat ofis tasarımı nox mimarlık